Ανακοίνωση για τα μαθήματα “Κοινωνική Ψυχολογία Ι”, “Κοινωνική Ψυχολογία ΙΙ”,”Κοινωνική Ψυχολογία Διομαδικών Σχέσεων”, “Λογοαναλυτική Κοινωνική Ψυχολογία”

Οι επί πτυχίω φοιτητές του Φ.Π.Ψ. που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα “Κοινωνική Ψυχολογία Ι” να προσέλθουν την Δευτέρα 20/1. 6.00 – 9.00 μμ στο Αμφιθέατρο Φιλοσοφίας & Αμφιθέατρο Ισογείου (συν εξέταση, στους ίδιους χώρους, με το Μαθ. “Κοινωνική Ψυχολογία ΙΙ”).

Οι επί πτυχίω φοιτητές του Φ.Π.Ψ. που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα “Κοινωνική Ψυχολογία Διομαδικών Σχέσεων” να προσέλθουν την Τρίτη 21/1 12.00 – 3.00 μμ  στην αίθουσα 4 (συν-εξέταση στον ίδιο χώρο με το Μαθ. “Λογοαναλυτική Κοινωνική Ψυχολογία”).
Βάσει της αναρτηθείσας ανακοίνωσης “Για όσους/ες φοιτητές/τριες (ανεξαρτήτως εξαμήνου) οφείλουν το μάθημα Στατιστική Ι, αλλά έχουν περάσει στο παρελθόν το επιλεγόμενο Μάθημα “Κλινική Ψυχολογία III: Ηθική & Δεοντολογία στην Ψυχοθεραπευτική Πράξη” (ΕΣΧ034), το μάθημα Στατιστική Ι αντιστοιχείται με το μάθημα “Η Αναπτυξιακή Μελέτη του Παιχνιδιού και της Φαντασίας” ή με το μάθημα “Λογοαναλυτική Κοινωνική Ψυχολογία”,
οι ανωτέρω φοιτητές θα προσέλθουν για προφορική εξέταση στο γραφείο του διδάσκοντα για το μάθημα “Λογοαναλυτική Κοινωνική Ψυχολογία” την Τετάρτη 22/1 στις 11:00.
Ο διδάσκων
Ν. Μποζατζής

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...