ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/-ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Φ.Π.Ψ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/-ΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Φ.Π.Ψ.

Προς διευκόλυνσή τους κατά τη συμπλήρωση των δηλώσεων μαθημάτων, οι φοιτητές/-τριες του Τμήματος Φ.Π.Ψ. καλούνται να συμβουλεύονται τους Πίνακες μαθημάτων στους Ο.Σ. προηγούμενων ετών (δηλ. των ετών εισαγωγής τους στο Τμήμα) και να βλέπουν τους κωδικούς μαθημάτων που αντιστοιχούν σε κάθε εξάμηνο. Ένας τέτοιος Πίνακας είναι ο Πίνακας του τρέχοντος Ο.Σ. στο Αρχείο 1_ΟΣ ΦΠΨ_2019-2020 που ακολουθεί. Στη συνέχεια, στον Πίνακα (Αρχείο 1_ΟΣ ΦΠΨ_2019-2020), μπορούν να εντοπίζουν τους νέους τίτλους μαθημάτων που αντιστοιχούν στους κωδικούς μαθημάτων που οφείλουν ανά εξάμηνο και κατεύθυνση σπουδών, προκειμένου να κάνουν σωστά τις δηλώσεις τους. (Για τις αντιστοιχίσεις των μαθημάτων ανά Κατεύθυνση και εξάμηνο σπουδών, βλ. επίσης Αρχείο 2_Αντιστοιχίσεις Μαθημάτων, όπου παλιός τίτλος μαθήματος: Στήλη D, νέος τίτλος μαθήματος: Στήλη J.) Π.χ. αν μια φοιτήτρια οφείλει από το Α΄ εξάμηνο το μάθημα Εισαγωγή στην Ψυχολογία, με κωδικό Ψ1Ε049, στην τρέχουσα δήλωση θα πρέπει να επιλέξει το μάθημα Ιστορία και Επιστημολογία της Ψυχολογίας, το οποίο προσφέρεται στο ίδιο εξάμηνο (Α΄) με τον ίδιο κωδικό.

Για τις ώρες και μέρες εξέτασης μαθημάτων Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής, οι φοιτητές/-τριες του Τμήματος Φ.Π.Ψ. παρακαλούνται να συμβουλεύονται το Πρόγραμμα Εξεταστικής στο Αρχείο 3_ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ_ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020.

Για τις ώρες και μέρες εξέτασης μαθημάτων Ψυχολογίας, οι φοιτητές/-τριες παρακαλούνται να συμβουλεύονται το Πρόγραμμα Εξεταστικής του Τμήματος Ψυχολογίας, το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του εν λόγω Τμήματος. Ειδικότερα, οι επί πτυχίω φοιτητές/-τριες που οφείλουν μαθήματα Ψυχολογίας καλούνται να συμβουλεύονται και νέο, συμπληρωματικό Πρόγραμμα εξεταστικής (για παλιά μαθήματα και μαθήματα εαρινών εξαμήνων), το οποίο θα αναρτηθεί προσεχώς στην ιστοσελίδα του Τμήματος Φ.Π.Ψ.

Oι φοιτητές/-τριες μπορούν να επικοινωνούν με την κα Μαγγίνη (gmaggini@uoi.gr) ή την κα Ζιώρη (eleniziori@hotmail.com) για τυχόν απορίες με μαθήματα που οφείλουν και δεν μπορούν να εντοπίσουν στις αντιστοιχίσεις ή στα προγράμματα εξεταστικής.

Επισυνάπτονται ακόμη τα ήδη αναρτηθέντα σε προηγούμενες ανακοινώσεις αρχεία προς διευκόλυνσή σας.

Αρχείο 2_Αντιστοιχίσεις Μαθημάτων

Αρχείο 1_OΣ ΦΠΨ 2019-20

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...