Ανακοίνωση για τα μαθήματα της κ. Παπαδοπούλου Σμαράγδας (Π.Τ.Δ.Ε.) (διαδικτυακά μαθήματα)

Για τα μαθήματα Γλωσσικής έκφρασης στην παιδαγωγική του θεάτρου και πρώτη ανάγνωση και γραφή ( επιλεγόμενα από το ΠΤΔΕ ) να παρακολουθείτε  στην ιστοσελίδα του ΠΤΔΕ ανακοινώσεις διδασκόντων  τις πληροφορίες για τα σχετικά μαθήματα της κ. Παπαδοπούλου , όπως έχουν κοινοποιηθεί) και στο σχετικό μάθημα στο e course από όπου θα γίνονται διαδικτυακά μαθήματα. Εκεί θα βρείτε πρόσθετο υλικό. Επίσης, δείτε τα περιγράμματα μαθημάτων στην ιστοσελίδα του εν λόγω τμήματος με βιβλιογραφία που θα σας φανεί χρήσιμη.
Ειδικότερα:  Για το μάθημα Γλωσσική Εκφραση στην Παιδαγωγική θεάτρου που είναι βιωματικό η πλατφόρμα δε βοηθά αρκετά αλλά είναι δίαυλος επικοινωνίας.  Μόνο το υλικό που θα ανεβάζει η διδάσκουσα  στο e course. σε συνεργασία με ηλεκτρική αλληλογραφία και  την πλατφόρμα  θα δρομολογήσουμε την αναζήτηση θεατρικών έργων αφού και τα θέατρα είναι κλειστά.
Για το μάθημα πρώτη ανάγνωση και γραφή όμως την τελευταία βδομάδα πριν το Πάσχα μπορούν οι φοιτητές του Τμήματος Φιλοσοφίας,   ημέρα Τετάρτη  να μπούνε στις 9 πρωί να κάνουμε το μάθημα. Μέσω πλατφόρμας
 Δεν  θα πραγματοποιηθεί  ασφαλώς σύνδεση για την   αργία 25 ης Μαρτίου, Τετάρτη.
Εκ μέρους της διδάσκουσας.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...