Ανακοίνωση για τα μαθήματα της κ. Μπενινκάζα Λουτσιάνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνω τους φοιτητές/τις φοιτήτριες μου ότι τα μαθήματά μου θα πραγματοποιούνται εξ΄ αποστάσεως από τις 25.2.2021 και 26.2.2021 αντίστοιχα, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του Τμήματός μέσα από την πλατφόρμα Microsoft Teams.

Οι φοιτητές/φοιτήτριες που έχουν δηλώσει τα μαθήματα που πρόκειται να διδάξω το εαρινό εξάμηνο είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσουν εγγραφή στα μαθήματά μου στο ecourse (στο τμήμα Φιλοσοφίας- όχι στο ΦΠΨ!).

Στο e course θα αναρτώνται από εδώ και στο εξής όλες οι ανακοινώσεις που θα αφορούν το εκάστοτε μάθημα. Εκεί έχει αναρτηθεί ο προσωρινός κωδικός TEAMS. Εκεί θα αναρτηθεί ο νέος κωδικός TEAMS που θα ισχύει από 1/3. Επίσης, στο ecourse υπάρχει υλικό για μελέτη.

Μέχρι τις 28/2 η πρόσβαση στο ecourse θα είναι ελεύθερη. Στη συνέχεια θα μπει κωδικός και τότε όποιος επιθυμεί να εγγραφεί στα εν λόγω μαθήματα θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου με mail (lbeninca@uoi.gr ).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όταν εγγραφείτε στα μαθήματα μου, θα πρέπει άμεσα να ενημερωθείτε για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας από το αρχείο που έχει αναρτηθεί ήδη στο e course. Το ίδιο αρχείο θα βρείτε στην εξής διεύθυνση: https://www.uoi.gr/apodochi-dikaiomaton-pneymatikis-idioktisias/

Λουτσιάνα Μπενινκάζα

Καθηγήτρια

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...