Oρκωμοσία Τμήματος Φιλοσοφίας

Η ορκωμοσία του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022, στις 13.30, στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων “Γ. Μυλωνάς” (άνωθεν του φοιτητικού εστιατορίου).

Οι φοιτητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί, που επιθυμούν να συμμετέχουν στην επόμενη ορκωμοσία παρακαλούνται να στείλουν στο mail της Γραμματείας (grampedp@uoi.gr) τη συνημμένη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση μαζί με μια απλή φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.

Περίοδος αιτήσεων για ορκωμοσία: Από 04-07-2022 έως και 14-07-2022.

Τη συγκεκριμένη αίτηση-υπεύθυνη δήλωση πρέπει να τη στείλουν και οι φοιτητές που έχουν ξανακάνει στο παρελθόν αίτηση ορκωμοσίας αλλά για κάποιο λόγο δεν μπόρεσαν να παραστούν.

 

Α2-Αίτηση_Πτυχίου-διπλώματος (1)

 

Την ημέρα της ορκωμοσίας οι πτυχιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος (στο μεταβατικό κτίριο) από τις 10:00 έως και τις 12:30 για να υπογράψουν τα σχετικά έγγραφα. Στη συνέχεια θα πρέπει να παραστούν στο χώρο που θα διεξαχθεί η ορκωμοσία και να κατευθυνθούν στην Τηβεννιοθήκη για να γίνει η ένδυση με την τήβεννο για την τελετή ορκωμοσίας.

Όλοι οι πτυχιούχοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Κατά την τελετή ορκωμοσίας απαγορεύεται αυστηρά η ρίψη κομφετί με κάθε τρόπο, η χρήση κόρνας, καραμούζας κλπ.

 

Μέγιστος αριθμός συνοδών ανά φοιτητή, τρία (3) άτομα (στα πλαίσια του περιορισμού της διάδοσης Covid) βάσει της υπ’ αριθμ. 1736/5-7-2022 Συνεδρίασης του Πρυτανικού Συμβουλίου.

Παρακαλείσθε να μας γράψετε τα ονοματεπώνυμα των συνοδών σας (στο ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα  στο οποίο θα μας στείλετε συνημμένη την αίτηση για ορκωμοσία και τη φωτοτυπία της αστυνομικής σας ταυτότητας).

H χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους και καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης.

 

 

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...