Ανακοίνωση για τα μαθήματα του κ. Γκαραβέλα Κωνσταντίνου, Ε.ΔΙ.Π. (διαδικτυακά μαθήματα)

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, συνεκτιμώντας τις συνθήκες που διαμορφώνονται από την επιδημία Covid-19, ανακοίνωσε στις 18.3.2020 ότι εκκινεί τη μετάπτωση των εκπαιδευτικών λειτουργιών σε μορφές εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (Πρυτανική Πράξη, Άρθρο 13).

Με βάση την ανωτέρω πρυτανική πράξη ενημερώνω τους φοιτητές/τις φοιτήτριες μου ότι τα μαθήματά μου θα πραγματοποιούνται εξ΄ αποστάσεως από τις 26.3.2020 και για όσο διάστημα  διατηρούνται τα έκτακτα μέτρα για την επιδημία Covid-19. Τα μαθήματα θα γίνονται την ίδια ημέρα και ώρα σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα του Τμήματός (Διδακτική Γλώσσας: Τετάρτη 09.00-12.00 και Εισαγωγή στην Παιδαγωγική: Πέμπτη 12.00-15.00) μέσα από την πλατφόρμα Microsoft Teams. Για τους κωδικούς του Teams και τους σχετικούς συνδέσμους οι φοιτητές/φοιτήτριες θα πρέπει να ανατρέξουν στη σχετική ανακοίνωση στο ecourse, όπου έχουν δημιουργηθεί τα 2 μαθήματα.  Μέχρι τις 30.03.2020 οι φοιτητές και οι φοιτήτριες μπορούν να εγγραφούν στο ecourse χωρίς κωδικό ενώ από τις 30.03.2020 και μετά, όποιος επιθυμεί να εγγραφεί στα εν λόγω μαθήματα θα πρέπει να επικοινωνεί μαζί μου με mail (kgkaravelas@uoi.gr ). Εκεί θα αναρτώνται από εδώ και στο εξής όλες οι ανακοινώσεις που θα αφορούν το εκάστοτε μάθημα. Επίσης, εκεί θα ανεβαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα υλικό για μελέτη.

Τέλος, θέλω να σας επισημάνω ότι πριν συνδεθείτε στο teams θα πρέπει να ενημερωθείτε για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που έχουν αναρτηθεί ήδη στο e course!

 

Γκαραβέλας Κων/νος

Μέλος Ε.ΔΙ.Π.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...