ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ EDUPASS

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ EDUPASS

Σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 4 του ΦΕΚ4558/Β/2021, ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΟΙ εγγραφής στην πλατφόρμα edupass.gov.gr (χρησιμοποιώντας τους κωδικούς taxis και τον ΑΜΚΑ τους) προκειμένου να συμμετάσχουν με ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία (μαθήματα, εξετάσεις κτλ) που διενεργείται εντός των χώρων του Πανεπιστημίου.

Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΟΛΟΙ οι φοιτητές/ΟΛΕΣ οι φοιτήτριες όπως και ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ (ΜΕΛΗ ΔΕΠ, ΜΕΛΗ ΕΔΙΠ, ΜΗ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ) να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν σε δήλωση στην πλατφόρμα EDUPASS (https://edupass.gov.gr/) επιλέγοντας την απάντηση “ΝΑΙ” στην ερώτηση:

“Επιθυμώ τα στοιχεία μου (εμβολιασμού, νόσησης, rapid test, PCR test) να

προωθούνται αυτομάτως από την ΗΔΙΚΑ στο σύστημα edupass”.

Φοιτητές και Φοιτήτριες που νοσούν από covid, δεν θα συμμετέχουν στις εξετάσεις για όσο χρονικό διάστημα βρίσκονται σε απομόνωση σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο απομόνωσης. Η απουσία τους λόγω νόσησης τεκμαίρεται μόνο μέσω της καταγραφής τους στην πλατφόρμα edupass. Μόνο σε περίπτωση που εμφανίζονται τη μέρα της εξέτασης ενός μαθήματος στο edupass ως κόκκινοι (θετικοί) μπορούν να εξεταστούν στο συγκεκριμένο μάθημα σε άλλη ημερομηνία σε συνεννόηση με τον διδάσκοντα/τη διδάσκουσα.

Η αποφυγή δήλωση νόσησης από covid 19 προκειμένου να παραστούν οι φοιτητές/τριες στην εξέταση , είναι επικίνδυνη για την υγεία όλων!

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...