Έγκριση εκπόνησης διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα Φιλοσοφίας των υποψηφίων διδακτόρων κ.κ. Πόπα Κωνσταντίνας και Φασούλα Ελένης

H Γενική Συνέλευση του Τμήματος Φιλοσοφίας στη συνεδρία της υπ’ αριθμ. 482/6-4-2021 ενέκρινε ομόφωνα την εκπόνηση διδακτορικής διατριβ΄ής των κάτωθι υποψηφίων διδακτόρων:

  • κ. Πόπα Κωνσταντίνα για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα με θέμα: «Ανάπτυξη και αξιολόγηση παρέμβασης για την προώθηση συναισθηματικής ικανότητας σε έλληνες εκπαιδευτικούς και φοιτητές». Επιβλέπων Καθηγητής ορίζεται ο κ. Γκαραβέλας Κωνσταντίνος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μέλη οι κ.κ.: Σταμούλη Ελένη,  Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Regensburg και Μίχου Αικατερίνη,  Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Συνημμένα:

Σύντομη περίληψη της υπό εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στην ελληνική και την αγγλική.

ΠΟΠΑ Κ. ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Aγγλική κ. Πόπα

 

  • κ. Φασούλα Ελένη για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στο Τμήμα με θέμα: «Η γλωσσική πολιτική στην Ευρώπη τον 21ο αιώνα: Σύγκριση των αναλυτικών προγραμμάτων του γλωσσικού μαθήματος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ευρωπαϊκών χωρών. Το παράδειγμα της Γερμανίας, της Σουηδίας, της Ιταλίας και της Ελλάδας». Επιβλέπων Καθηγητής ορίζεται ο κ. Γκαραβέλας Κωνσταντίνος, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και μέλη οι κ.κ.: Αγγελάκος Κωνσταντίνος,  Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και Ζάγκος Χρήστος,  Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Συνημμένα:

Σύντομη περίληψη της υπό εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στην ελληνική.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ

Abstract_eleni fasoula

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...